Informace o vznikajícím oddílu Judo Brno

Vážení rodiče, rádi bychom Vám nabídli možnost dalšího sportovního vyžití pro Vaše děti a pro Vás.     

Právě registrujeme sportovní klub

 

SK Judo Brno,

 

 se sídlem na  ZŠ Kotlářská 4, kde připravujeme vlastní do-jo, tcv. s odpruženou Tatami-žíněnkou. Přímo v budově školy je zařízená posilovna, lezecká stěna - boulder.

 

Pokud Vaše dítě Judo v rámci kroužku na ZŠ pod naším vedením baví, budeme rádi, bude-li pokračovat u nás v našem nově vznikajícím oddíle a nadále se v této oblasti rozvíjet.

 

 Sportovní oddíl budeme provozovat se všemi aktivitami, se kterými je provoz oddílu spojen, tzn. možnost skládání zkoušek na vyšší technické stupňě. Zájemci o závodní, ale i rekreační Judo budou mít v prvním roce možnost zúčastnit se závodů v rámci české republiky, účastnit se intenzivních soustředěních ve spolupráci s dalšími brněnskými oddíly, možnost dosáhnout sportovních úspěchů, nebo jen smysluplně vyplnit svůj čas a dělat Judo rekreačně pouze pro zábavu.

 

Tréninky povedou:

trenér Lukáš Hořt, černý pás II.Dan, bývalý reprezentant ČR,

9. z MS Seniorů 01´, 9. z ME Seniorů 01´, 02´, 5., 7. ze SP 01´,

 

trenér Petr Čiháček, černý pás II. Dan, bývalý juniorský reprezentant ČR.

Spolu s kolegy se věnujeme trenérské činnosti již od roku 2003 v rámci kurzů a sportovních kroužků na základních školách.

 

 Rádi bychom Vám nabídli též hodiny „Rekre Judo“ pro dospělé, muže i ženy, kteří nechtějí dělat Judo na závodní úrovni, ale rozvíjet své fyzické dovednosti čistě pro radost.

 Tyto hodiny by měli probíhat ve večerních hodinách v úterý a ve čtvrtek, a to po skončení hlavního tréninku děti, cca od 1830 – 2000.

Ve středu od 1830 – 1930 hod. bude probíhat výuka Juda pro ženy, se základními prvky sebeobrany a nácvikem pádových technik. Cena 70 Kč/trénink.

Na těchto hodinách je po domluvě možná účast fyzioterapeuta, se kterým budete mít možnost konzultovat své starosti v oblasti pohybového aparátu.

Tyto tréninkové hodiny lze domluvit také individuálně v průběhu dne.

Na dopoledne připravujeme cvičení pro školky a předškoláky, ve věku 3 – 6 let.

 

  V případě že Vás naše připravované aktivity zajímají, můžete volat na tel. 728 99 99 72, nebo se přijít podívat přímo do tcv. na Kotlářskou 4, lépe s 5minutovým předstihem níže uvedených časů tréninků.

 Počet dětí na tréninku je z důvodu kapacity Do-jo omezen počtem 16 dětí. Z těchto důvodů žádáme o vyplnění tréninkového rozvrhu, ve kterých dnech a časech máte zájem tréninky navštěvovat. Výrazně doporučujeme zvolit termíny tréninků Po+St, Út+Čt., +Pá

 Páteční tréninky jsou čistě dobrovolné. Děti na nich mají možnost zlepšovat své osobní techniky, nebo zvyšovat fyzickou kondici při doplňkových sportech a cvičení, které mají příznivý vliv na zdravější vývoj Vašeho dítěte(správné držení těla - strečink, zvyšování obratnosti - hodina s trenérem gymnastiky.

  Výrazně nedoporučujeme kombinovat tréninky ve dnech Po+Út, St+Čt s ohledem na regeneraci a výrazně zvýšenou zátěž organismu vašich dětí.

 

 

Pondělí

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

 1530 – 1650

Děti I.

Děti II.

Děti I.

Děti II.

1530 - 1700

1700 – 1820

Děti I.a

Děti II.a

Děti I.a

Děti II.a

dobrovolný

1830 - 2000

Judo pro ženy

„Rekre Judo“

Judo pro ženy

„Rekre Judo“

trénink

 

Cena 3.200,- na školní rok 2008/2009. Finalisté z Mistrovství ČR trénují vždy následující sezonu zdarma. V ceně jsou průkaz Judo, licenční známka ČSvazu Juda, 3x 80ti minutové tréninky týdně. Vzhledem k tomu, že zájem o závodní činnost je s ohledem na věk dětí velmi individuální a rozdílný, nelze vytvořit přesnější cenová kalkulace, proto je spoluúčast rodičů na startovném a cestovních nákladech na závody nutná.

 Pokud budete potřebovat pro Vaše děti, nebo pro Vás Kimono na Judo, kontaktujte nás prosím.

 

 Začínáme od 15. září 2008. V případě Vašeho zájmu o cvičení nás můžete kontaktovat a přijít se podívat přímo na výuku.

 

    Budeme se těšit na další spolupráci,

                                                                      s pozdravem Lukáš Hořt

 

 

Novinky

V této rubrice nejsou žádné články.